JU MUND TË NA BESONI!

home_security_features_1

Në çdo sekondë perfeksion: Qëllimi ynë

Cilësi e lartë, profesionalizëm, integritet, transparencë dhe korrektësi të shërbimeve, produkteve dhe sigurisë që ofrojmë për klientët.

Komunikim i mirë 24/7

N.S.S është e aftë dhe e gatshme t'i përgjigjet çdo thirrje nga objektet në ruajtje me staf e mjete cilësore, duke garantuar kryerjen me seriozitet e garanci te kontrates.

Pajisje vëzhgimi: CCTV dhe kamera perimetrale

Mbikqyrje Video 24/24 orë. me shërbime e aparate cilësore CCTV, me operatorë të kualifikuar për mbrojtjen e objekteve të biznesit dhe shtëpive të banmit me risk të lartë për të qënë vulnerable gjatë orëve të natës dhe të pushimit.

Ndihmë emergjence

Patrulla të motorizara dhe salla operative funksinale 24/24 orë në përgjigje të çdo thirrje emergjence, kur është e nevojëshme dukshmëri e lartë teknike.

SIGURI NË SHTËPITË E BANIMIT

Nam nec tellus a odio tincidunt odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio.

Sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus.

më tepër...