Shërbimet tona

Objektet që kemi në ruajtje


Prefektura Tirane

Klodian Skenderi: Pergjegjes sherbimi ne zonen Tirane, me eksperience 10 vjecare ne Forcat Speciale dhe Polici Private

 
 • Zyrat e Drejtorise Qendrore te OSHEE, Tirane
 • 5 Zyrat e Drejtorive Rajonale te OSHEE, Tirane, Kavaje
 • 3 Magazinat Qendrore te OSHEE, Tirane
 • 6 Nenstacionet e tensionit te larte te OSHEE, Tirane, Kavaje
 • Oficina dhe Reparti i Riparimit Transformatoreve te OSHEE, Tirane
 • 35 Zyrat e Kujdesit ndaj Klientit te OSHEE, Tirane, Kavaje
 • 15 Arka te pagesave te klienteve te OSHEE, Tirane
 • Zyrat Qendrore e Sherbimit Social Shtetror, Tirane
 • Qendra Tranzitore e Emergjencave, Tufine, Tirane

Prefektura Lezhë

Elton Zefi: Drejtor Administrativ për zonën Lezhë, Shëngjin, Laç, Rrëshen. Arsimuar në fakultetin ekonomik për Menaxhim Biznes, me eksperience 10 vjeçare si drejtor kompanie

 
 • Shkolla Profesionale e Caritasit, Lezhë
 • Magazina dhe Ekspozita "BRUNES", Lezhe
 • Magazina e firmes "MUCAJ 2005" shpk, Lezhë
 • Pika e grumbullimit te skorjes "BER-ALB", Shëngjin
 • Depot e karburantit të firmës “EBC OIL”, Shëngjin
 • Depot e karburantit të firmës “BOLUMNEZ PETROL”, Shëngjin
 • Prokuroria dhe Gjykata, Kurbin
 • Spitali Rajonal dhe Materniteti, Lezhë
 • Kompleksi Turistik INHERTOR, Shengjin
 • Fabrika e mobiljeve “GJECI”,
 • Deget e Bankës "Credins”, Lezhë,
 • Fabrika e perpunim Peshkut INKA NORD FISH
 • Pikat e karburantit “ALPET”, Lezhë

Prefektura Durrës

Artin Draci: Pergjegjes sherbimi ne zonen Durres Kavaje Shijak, me eksperience 15 vjecare ne Policine e Shtetit dhe Polici Private

 
 • 3 Zyrat e Drejtorive Rajonale te OSHEE Durres, Shijak, Kruje
 • 2 Nenstacionet e tensionit te larte te OSHEE Durres , Shijak
 • 8 Zyrat e Kujdesit ndaj Klientit te OSHEE Durres , Shijak, Kruje, Fushe Kruje
 • 6 Arka te pagesave te klienteve te OSHEE Durres , Shijak, Kruje, Fushe Kruje
 • Qendra Rezidenciacle e Zhvillimit te Femijeve Durres

Prefektura Shkodër

Ernest Paluku: Drejtor Administrativ për HEC Koman dhe Vau Dejës, i arsimuar në Akademinë e Sigurisë, Tiranë, me 20 vjet eksperiencë si Drejtues Policie.

 

 • Hidrocentrali i Komanit
 • Hidrocentrali i Vau-Dejës
 • Shtëpia e të Moshuarve, Shkodër.