Montim dhe Monitorim Kamera Sigurie

Mbikqyrje Video 24/24 orë. Pajisje dhe sisteme: CCTV dhe kamera perimetrale

N.S.S shpk ofron shërbime të monitorimit CCTV, me operatorë të trajnuar dhe të licencuar, të angazhuar për të siguruar mbikqyrje dhe mbrojtje të objekteve të biznesit dhe shtëpive të banmit në qytete dhe periferi, në qendra tregtare dhe lokale që kanë risk të lartë për të qënë veçanërisht të ndjeshme gjatë orëve të natës dhe të pushimit.
Përveç kësaj, Qendra jonë e kontrollit është operacionale në çdo orë të ditës, çdo ditë të vitit, e drejtuar nga një ekip të trajnuar për t'iu përgjigjur alarmeve dhe nevojave të trajtimit të situatave emergjente.
Nevoja për të mbikqyrje të vazhdueshme 24-orëshe nuk ka qenë dhe nuk është asnjëherë një masë e tepërt. Elementë të caktuar keqbërës janë shumë të interesuar të vënë re dhe të dinë nëse objekte apo zona të caktuara janë ose jo nën mbykqyrje. Një sistem 24-orëshe i mbikqyrjes CCTV në vend apo në distancë, do të pengojë cilindo që kërkon të kryejë një krim apo një grabitje. Madje këtë pengim do ta kenë edhe nga prania e videkamerave demostrative false.
Përvoja e shërbimeve të sigurisë në mbatrë botën dhe studime të shumta kanë vërtetuar se sistemet CCTV të sigurisë janë një mënyrë e përsosur për tu mbrojtur kundër keqbërjeve dhe N.S.S (Ndreu Security Systems) ofron përveç pajisjeve dhe projekteve të instalimit të sisteme të mbikqyrjes CCTV, edhe trainim të personelit për shfrytëzimin e këtyre sistemeve.

Njohja e fytyrës

Kur bëhet fjalë për sigurinë, teknologjia e “Njohjes së Fytyrës” jo vetëm rrit kontrollin se kush po hyn dhe dal nga një zonë apo ndërtesë e veçantë, por e kombinuar me një sistem kontrolli të qasjes, gjithashtu siguron që hyrje-daljet të kufizohen vetëm tek personeli i autorizuar.
Kur shfaqet një individ i padëshiruar ose i panjohur, sistemi dërgon alarm dhe njofton stafin, duke ndihmuar sherbimet e sigurisë të jenë më efikase.

Njohja e fytyrës mund të ndihmojë bizneset që kanë nevojë për metoda të shpejta dhe të besueshme për njohjen dhe identifikimin e klientëve apo klientëve kryesorë. Kjo i bën operacionet e biznesit të funksionojnë më mirë dhe mund t’u ofrojnë klientëve një eksperiencë më të mirë, gjë që mund të çojë në një përmirësim të përgjithshëm të biznesit.

Çmimi i "Technology magazine Benchmark" në VideoMbikqyrje, për vitin 2018.

Kamerat Hikvision DeepinView ofrojnë veçori të tilla si:

  • Njohja e trupit njerëzor, mund të zbulojë organet njerëzore ndërsa filtron lëvizjet e tjera, në mënyrë që të reduktojë alarme të rreme.
  • Njohja e fytyrës, përdor modelimin e imazhit të fytyrës dhe llogaritjen e ngjashmërisë për të njoftuar operatorët e sistemit për praninë e personave me interes.
  • Numërimi i njerzve, e cila përdor video analizën për të bërë numrin e njerëzve që hyjnë dhe dalin nga një zonë e caktuar, duke u mundësuar bizneseve të përmirësojnë rentabilitetit të tyre dhe menaxhimin e vendqëndrimeve.
  • Zbulimi parkimeve të paligjshëm, përdoruesi i sistemit është në gjendje të vendosë zonë të paligjshme parkimi ose koha maksimale e parkimit, përderisa automjeti të hyjë në zonë ose koha e saj e parkimit kalon kufirin, kamera nxitet për të mbledhur provat.
  • Zbulimi i radhëve në trafik, kamera është e aftë dërgojë sinjale alarmi në kohë reale për krijim të radhëve në trafik, për kohën e pritjes në radhë, densitetin e radhës, etj.
iDS-2CD8426G0B-i

DeepinView Dual-Lens

Sallat Operative për VideoKontroll dhe Koordinim të Shërbimeve