Stafi dhe Mjetet Teknike

Albert Ndreu

Administrator Ligjor i N.S.S

069 40 64 320


Arësim i Lartë Universitar,
Specializim 1 vjeçar për ruajtjen e fizike dhe shoqërimin e personaliteteve nga IBU, Angli
Trajnim për Prokurimet Publike Elektronike

Stafi drejtues dhe teknik

 • Gjon Marku. Drejtues Teknik i shoqerise N.S.S shpsf
 • Ernest Paluku. Drejtor Administrativ per HEC Koman Vau Dejes
 • Elton Zefi. Drejtor Administrativ ne zonen Lezhe Shengjin Lac Rreshen.
 • Klodian Skenderi. Pergjegjes sherbimi ne zonen Tirane
 • Artin Draci. Pergjegjes sherbimi ne zonen Durres Kavaje Shijak
 • Ahmet Molla. Pergjegjes sherbimi ne Hec Koman
 • Uesli Martini. Specialist IT si dhe Inxhinier Projektues per Montimin e Sistemeve
 • Erlon Hysa. Specialist IT si dhe Inxhinier Projektues per Montimin e Sistemeve

Ekspertiza dhe eksperienca jonë

Ne kemi personel të trajnuar në dispozicion që të aplikon masat e sigurisë për çdo hapsirë Rezidenciale, Biznese të vogëla, Qendra Tregtare apo Industriale.
Ndreu Security Services është e licensuar dhe e siguruar për të garantuar sigurinë tuaj.
N.S.S (Ndreu Security Services) eshte e afte dhe e gatshme ti pergjigjet marrjes ne ruajtje te çdo objekti ne territorin e Shqiperisë me staf dhe mjete cilësore dhe te garantoje kryerjen me seriozitet e garanci te cdo lloj kontrate. Me një trupë elitare dhe individë të talentuar, të përshtatshme për një shumëllojshmëri të nevojave, jemi të përkushtuar për ta forcuar e mrojtur reputacionin tonë si ofrues të sigurisë, duke ofruar shërbime me nivel të lartë dhe cilësore. Ne besojmë se të jesh "i mirë" nuk është e mjaftueshme dhe se i vetmi kusht është përsosmëria e vazhdueshme.

Mjetet Teknike

Ndreu Security Services ka në funksionim:

 • 3 Salla Operative në Pronesi në Tiranë, Durrës dhe Lezhë me të gjitha mjetet e pajisjet e teknologjisë së fundit për kontrollin dhe monitorimin e Shërbimit të Ruajtjes e Sigurisë Fizike, Marrjes së Sinjaleve të Alarmit, si dhe Montorimin e Kamerave të Sigurisë,
 • 2 Salla Operative, në bashkëpunim me KESH sh.a, në HEC Koman dhe HEC VauDejës

Ka në përdorim gjithashtu:

 • Radio Statike Motorola per Komunikimin e Zyrave e Qendrave 15 cope
 • Radio Dore te Firmave Motorola, Kirsun, BTH 50 per Komunikimin e Punonjesve 220 cope
 • Sisteme Alarmi Digitale te teknologjise se fundit nga firma KP ne Israel dhe PARADOX
 • Kamera IP, DVR, e pajisje te Kamerave te Sigurise nga firmave Dahua, HIK Vision dhe MOBOTIX Germany
 • Sisteme GPS per monitorimin e Automjeteve
 • Sisteme per Akses Kontrolle nga firma APICE SRL Italy
 • Metal Detector per kontollet fizike
 • 8 makina, 2 fuoristrata e 6 vetura per levizjen e trupave e mjeteve
 • 10 motorra per grupet e gatshme te verifikimit te sinjaleve te alarmit.
 • Arme Brezi dhe Arme Krahu te firmes BERETA
 • Komplete luftarake, armatim e municone të teknologjisë së fundit, si dhe mjete speciale, pistoleta neuroparalizuese, jelekë antiplumb, shkopinj gome e metalikë, helmeta, pranga hekuri dhe plastike, sprite neuro-paralizues, uniforma dhe mjete moderne për trajnimin e punonjësve të gjitha keto nga firmat GK Pro France si dhe D’Acia dhe APICE SRL ne Itali - partnere të shoqërisë S.S (Ndreu Security Services)